Υπηρεσία Παραπομπής Ασθενών στο Ισραήλ

Γιατι Ισραήλ;

Ο ιατρικός τουρισμός γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς εκατομμύρια πολιτών επιλέγουν να ταξιδεψουν εκτός της χώρας διαμονής του αναζητώντας ιατρικές υπηρεσίες. Το Ισραήλ διαθέτει ένα προηγμένο ιατρικό σύστημα, γεγονός που το καθιστά ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προοριμούς παγκοσμίως για ιατρικό τουρισμό. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 2016, 15.000 πολίτες είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για να λάβουν ιατρικές υπηρεσίες στα νοσοκομεία και τις κλινικές της χώρας.


Οι καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες, η προηγμένη ιατρική έρευνα, η τεχνολογική ανάπτυξη που επιτρέπει την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων ιατρικών υπηρεσιών, το έμπειρο ιατρικό προσωπικό και τα παγκοσμίου κλάσης ιατρικά κέντρα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κυριότερους παράγοντες που έχουν δώσει ώθηση στην άνθηση του ιατρικού τουρισμού στη χώρα.


Η χώρα του Ισραήλ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των Κύπριων πολιτών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για ιατρικούς σκοπούς. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το 2013, ο αριθμός των ασθενών από Κύπρο που αναζητούν ιατρική φροντίδα στα νοσηλευτήρια του Ισραήλ, παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Πέραν των υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, το Ισραήλ αποτελεί χώρα επιλογής για τους Κύπριους ασθενείς λόγω μιας σειράς άλλων ευνοϊκών παραγόντων. Οι άριστες διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών, η κοντινή απόσταση, οι καθημερινές αεροπορικές πτήσεις, η εύκολη διαδικασία μετάβασης στο Ισραήλ, καθώς δεν απαιτείται η έκδοση visa, το οικονομικά βατό κόστος υπηρεσιών και διαμονής, η κοινή ζώνη ώρας, οι παρόμοιες καιρικές συνθήκες και οι ομοιότητες στην κουλτούρα των δύο λαών αποτελούν παράγοντες που καθιστούν το Ισραήλ χώρα επιλογής των Κυπρίων ασθενών.

Ποιοι είμαστε;

Το δίκτυό μας δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας υιοθετώντας ένα μοντέλο παροχής υπηρεσιών, που συνδυάζει τη φυσική με την ψηφιακή παροχή. Η ποιότητα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των εταιρικών μας χαρακτηριστικών και εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας ακολουθώντας διαπιστευμένα συστήματα ποιότητας. Το δίκτυό μας έχει διαπιστευθεί με την πιστοποίηση BS:EN 15224:2016 for Quality Management Systems in Healthcare, καθώς και με τις Πιστοποιήσεις ποιότητας ISO 9001:2015 και OHSAS 18001:2007. Έχοντας αναπτύξει αυτόνομες μονάδες παροχής υπηρεσιών και διατηρώντας σχέσεις συνεργασίας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, έχουμε τη δυνατότητα να συνδράμουμε στην κάλυψη οποιασδήποτε ιατρικής ανάγκης.

Συνεργασίες

Το δίκτυο αναγνωρίζοντας την ανάγκη των Κύπριων πολιτών για αναζήτηση ιατρικής φροντίδας στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στο Ισραήλ, έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με ιατρικά κέντρα της γειτονικής χώρας για να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος και να διευκολύνει τη μετάβαση Κύπριων ασθενών στο Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με το Assuta Medical Centre, Hadassah Medical Centre και Herzliya Medical Centre, καθώς και με μια πληθώρα ιδιωτικών γιατρών. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρειάς μας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ισραήλ, δουλεύει από κοινού αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία που απαιτείται για τη μετάβαση Κυπρίων ασθενών στο Ισραήλ, από την εξεύρεση του κατάλληλου γιατρού και τη διευθέτηση της επίσκεψης, μέχρι και τη διευκόλυνση στην εξεύρεση αεροπορικών εισητηρίων, τη διευθέτηση χώρου διαμονής και μεταφορικού μέσου από και προς το αεροδρόμειο.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να λάβουν εξ αποστάσεως δεύτερη ιατρική γνωμάτευση από Ισραηλίτες γιατρούς ή να μεταβούν στο Ισραήλ για προσωπική διαβούλευση, διαγνωστικές εξετάσεις, επέμβαση ή θεραπεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ένα εξατομικευμένο ιατρικό πλάνο.